Výrobcovia a predajcovia víriviek

Akí sú  slovenskí výrobcovia a predajcovia víriviek? V čom sa líšia? Na trhu nájdeme veľké množstvo predajcov víriviek, ktorí predávajú vírivky rôznych značiek. Aké sú medzi nimi rozdiely? Než si vyberiete toho správneho dodavateľa vírivej vani, určite si zistite, kde je najlepšie si vírivku vyskúšať, kde sa zájsť pozrieť do showroomu vírivých vaní a až potom zhodnotiť, ktorý výrobca resp. predajca je pre vás ten pravý.

V tomto veľmi krátkom článku niekoľko pár slovami zhodnotíme resp. zhrnieme tých najvýznamnejších výrobcov alebo predajcov vírivých vaní pôsobiacich v Slovenskej republike.

Vírivky HANSCRAFT

Slovenský výrobca vírivých vaní. Vlastné materiály, vlastný vývoj a vlastné typy víriviek. Od firmy môžete čakať kompletný servis, dodávku a všetko na mieru. Vírivky Hanscraft patria medzi tie špičkové, tak ako Villeroy & Boch.

Vírivky USSPA

Firma USSPA je prvým slovenským výrobcom akrylátových víriviek. Výhodu tohoto výrobcu oproti konkurencii je designové prevedenie víriviek.

Vírivky IDOL SPAS

Ďalším výrobcom víriviek je spoločnosť Idol Spas. Výroba je postavená na súčiastkach od zavedených celosvetových značiek, tieto vírivky sú pohodlné a majú jednoduché ovládanie.

Vírivky Intex

Ďalším výrobcom víriviek, tentokrát nafukovacích víriviek je firma Intex. Zaoberá sa predovšetkým výrobou mobilných, nafukovacích víriviek.

Vírivky Caldera Spa

Vírivky CalderaSpa sú americké vírivky s dlhou a úspešnou tradíciou, ich vlastnosťami je úplné pohodlie, dokonalá funkcia a jedinečný štýl.

Vírivky IQue

Luxusné vonkajšie vírivky švédskeho výrobcu IQue ponúka dlhoročnú tradíciu a zmysel pre detail typický pre severské zeme. V ponuke sú vonkajšie vírivky pre 2-3 osoby, ale aj veľké rodinné vírivky až pre 5 osôb.Tieto vírivky prinášajú maximálnu výbavu, komfort a kvalitu, ktorá uspokojí aj najnáročnejších uživateľov.

Vírivky Villeroy & Boch

Vírivky nemeckého výrobcu Villeroy Boch vynikajú svojim designom a svojou jedinečnou technológiou, ktorú nenájdeme u žiadneho iného výrobcu. Jedná sa o technológiu JetPaks. Vďaka technológii JetPaks, čo sú špeciálne vymeniteľné masážne panely, je vo vírivkách Villeroy Boch o 90 % potrubia menej než u víriviek ostatných výrobcov. Pri Jet Paks systéme nieje nutná konštrukcia dlhých prívodných trubiek, vetvenia a dieliacich ventilov a tým sa minimalizuje trenie vo vnútri trubiek. Jedna trubka je privedená k systému JetPak.


Vyberte si vysnenú vírivku Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


Vírivky Villeroy & Boch  sú energeticky najúspornejšie vírivky na trhu. Tieto vírivky sú izolované systémom "EnergySave", ktorý zabraňuje úniku tepla. Tiež technológia JetPak recykluje teplo vo vnútri kúpeľa, pretože všetko inštalatérske potrubie je ponorené do teplej vody. Vírivky Villeroy & Boch  Vám ušetrí viac peňazí oproti ostatným vírivkám, ktoré sú na trhu.

 



SERVIS | OBCHOD

+420 777 064 741

Kontaktovať