Nákup vírivky a dovoz do zahraničia

Uvažujete o tom, že by ste si zaobstarali vírivku? Vírivku oceníte nielen v horúcich letných dňoch, kedy sa v nej môžete "vykúpať" a odpočinúť si, ale tiež behom jesenných a zimných večerov a dní, kedy sa môžete ísť do vírivky nielen zrelaxovať, ale tiež sa zahriať.

Naša spoločnosť Eurowellness je výhradným predajcom víriviek Villeroy & Boch pre Slovenskú republiku. Keď si kúpite u nás vírivku, dovezieme Vám ju na miesto určenia. Súčasťou nášho predaja je aj zaistenie a inštalácia vírivky v inom štáte než Slovenská republika. Samozrejmosťou je aj ďalší servis vírivky a akékoľvek poradenstvo.

Vírivky Villeroy & Boch inštalujeme v rámci ceny (ZADARMO) kdekoľvek po Slovenskej republike. Vírivku umiestnime na terasu, na záhradu aj do interiéru.

Dovoz mimo Slovenskú republiku

Ale vieme aj viac. Pokiaľ budete chcieť inštalovať vírivku aj mimo Slovenskú republiku, nieje to pre nás problém. Zaistíme Vám dopravu Vašej novej vírivky kamkoľvek - dopravíme vašu zakúpenú vaňu napríklad do Chorvatska, Talianska, Francúzska, Nemecka alebo Poľska. Pokiaľ máte nejaký letný, prázdninový, domček v Chorvatsku a chceli by ste dopraviť vírivku tam, aby ste si mohli užívať relax, stačí nás kontaktovať, dohodnúť sa na podmienkach a vírivku dopravíme bez problémov napríklad do Dubrovníku :-).


Vyberte si vysnenú vírivku Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


Chcú Vaši priatelia v Taliansku novú vírivku značky Villeroy & Boch? Stačí povedať! Doprava a inštalácia novej vírivky v Taliansku nieje žiaden problém. Dohodneme sa a vírivku privezieme a nainštalujeme a Vaši priatelia si budú môcť užívať!

Skrátka, máme skúsenosť s dopravou kamkoľvek po Európe. Doprava vírivky do Španielska, Francúzska alebo len do Nemecka? Zariadime. Vy si vírivku u nás len vyberiete, dohodnete podmienky a my ju dopravíme kamkoľvek bude potreba.

Všade po Európe
Dovoz vírivky do Talianska, Francúzska, Rakúska, Nemecka, Poľska aj inam

Máme dlhoročné skúsenosti s dopravou a zariadením všetkých dokumentov pre prevoz vírivky na miesto určenia, kamkoľvek po Európe a zaistíme Vám komplexné služby. Všetky naše služby spojené s dopravou a inštaláciou vírivky v Európe sú vždy šité na mieru, individuálne pre každého zákazníka. Vy tak nebudete mať žiadnu starosť, jediné, čo musíte zariadiť je, že si vyberiete svoju vírivku. Ostatné je na nás. Sme si vedomí, že náš zákazník očakáva ten najlepší servis - to znamená, že naše služby sú rýchle a kvalitné. Naše logistické služby zaistia dopravu do Chorvatska, Poľska, do Rakúska, Nemecka, Talianska, Francúzska, Španielska, kamkoľvek to bude treba. Nebudete mať s dopravou žiadne starosti, budete sa len tešiť, až Vaša nová vírivka príde na miesto a vy si v nej budete môcť začať užívať príjemné chvíle s priatelmi a rodinou.


Máte otázky na dovoz vírivky do zahraničia,
kontaktujte nás | +420 774 064 741




SERVIS | OBCHOD

+420 777 064 741

Kontaktovať