Prípravky do vírivky

Vírivka nieje už len o bublinkách, ale tiež o vôni, pocitoch a dobrom uvoľnení. Ako toho chceme dosiahnuť? Vonné esencie do vírivky, soľ, automatické dávkovače a ďalšie príslušenstvo k vírivke, ktoré vám uľahčí prácu.

 

Soľ do vírivky

Pre lepší pôžitok z Vášho kúpeľa vo vírivke si do ňho môžete pridať napríklad kúpeľovú soľ určenú pre použitie vo vírivke. Jedná sa väčšinou a magnéziovu soľ alebo soľ z Mŕtveho mora. Soľ nielen príjemne vonia, ale tiež ju v priebehu kúpeľa inhalujete vďaka vyparovaniu vody, ktorá je spôsobená hydromasážou, a tým má aj liečebné a pozitívne účinky na Vaše dýchacie cesty. To oceníte hlavne pri zdravotných problémoch, kúpeľ Vám môže nahradiť pobyt pri mori alebo v soľnej jaskyni. Pri použití soli do vírivky dbajte vždy pokynov na prípravku, aby nedošlo k poškodeniu čerpadla vírivky alebo ďalších části vírivky.

 

Vonné esencie a aróma

Pôžitok z vírivky môžeme umocniť tiež použitím aromaterapie. Aromaterapia je liečebná metóda pomocou vonných esencií a olejov. Do víriviek používajte vždy esencie, ktoré sú určené pre použitie vo vírivke, tým ochránite svoju vírivku. Niektoré nevhodné aróma esencie alebo oleja môžu poškodiť filtračné zariadenie alebo upchať trysky vo vírivke a môžete si tým spôsobiť veľký problém.

Aróma esencie do víriviek môžete vyberať podľa vlastného vkusu. V ponuke nájdete širokú škálu vôní ako je napríklad uvoľňujúca levanduľa, osviežujúce citrusové plody, liečivý eukalyptus alebo tea tree a veľa ďalších.

Nadávkujte si vonnú esenciu a nechajte svoje telo relaxovať a odpočívať v príjemnom kúpeli. Vonné esencie Vám navodia pri kúpeli príjemnú vôňu a zlepší Vašu náladu a tým znásobí pocit uvoľnenia. Niektoré vonné esencie majú tiež liečivý účinok pri kožných ochoreniach alebo pri nachladení.

 

Chémie pre vírivky

Ďalšími prípravkami, ktoré používame pre vírivky, sú chemické prípravky pre dezinfekciu a úpravu čistoty vody. Väčšinou sa jedná o dezinfekčné tablety alebo roztoky, ktoré sa starajú o čistotu vody vo vírivke, aby nedochádzalo k jej znečisteniu. Pri použití týchto prípravkov vždy dbajte na ich dávkovanie, aby nedošlo k poškodeniu vírivky alebo k znehodnoteniu vody vo vírivke. Dávkovanie chemických prípravkov musí byť vždy kontrolované.

 

Automatické dávkovanie chémie

Pokiaľ si chcete ušetriť starosti o čistotu vody vo Vašej vírivke, môžete si zaobstarať automatický dávkovač chémie, ktorý automaticky vyhodnocuje požadované hodnoty vody vo vírivke a následne dávkuje tekutú chémiu až do dosiahnutia požadovaných hodnôt. Dávkovače regulujú a dávkujú voľný chlór, starajú sa o správnu hodnotu pH, aktívny kyslík, vločkovač.

 

Chémia a aróma esencie do vírivky nájdete tiež v našom e-shope.
Esence, sůl a další najdete v našem eshopu na vířivky

 

 



SERVIS | OBCHOD

+420 777 064 741

Kontaktovať