Villeroy & Boch

Kto je Villeroy & Boch?

Počiatky firmy Villeroy & Boch vznikli už v roku 1748 v srdci Európy, v dedinke Audun le Tiche, kde bola založená firma Boch. Firmu založil keramik Francoise Boch, ktorý mal vynikajúci obchodný talent. Už od počiatku má firma jedinečnú kultúru – Villeroy & Boch a je preslávená svojou tradíciou, pravosťou a kvalitou. Nástupcom Francoise je Pierre Joseph Boch, ktorý preslávil firmu vlastnou receptúrou kalcitovej keramiky. V roku 1836 sa spojili so svojim doterajším konkurentom Villeroyom a vytvorili firmu Villeroy & Boch. Firma využívala najmodernejšie technológie a mala veľmi kreatívny potenciál. Za ďalších 5 rokov po vzniku tohoto zväzku založila firma aj vlastnú skláreň.

Firma spolupracovala a spolupracuje s preslávenými výtvarníkmi a čoskoro mala svoje priemyslové výrobné postupy. Zo svojich tradíc neustupuje firma ani dnes.

Firma má veľmi štýlové výrobky s nevšedným designom. Výroba zahrňuje rozsiahly sortiment - umývadla, WC, sprchové kúty, vane, armatúry aj kúpeľňový nábytok, ale tiež dlažby a obklady, ktoré sú vhodné do kúpeľní, kuchýň, aj pre terasy a v neposlednej rade aj vírivky.

Meno Villeroy & Boch predstavuje prísľub. Prísľub výrobkov, ktoré dávajú záruku vynikajúcej kvality. Všetky výrobky splňujú i v sebamenšom detaile najvyššie nároky na materiál a estetiku. V prípade, že vás zaujímajú konkrétne výrobky z oblasti kuchyne tejto značky, môžeme doporučiť porozhliadnúť sa na webových stránkach popasta.cz - Villeroy & Boch, kde nájdete nielen štandardné kolekcie porcélánu Villeroy & Boch, ale tiež dekorácie, ozdoby a samozrejme príbory a poháre Villeroy & Boch.

Kde si obstaráte vírivky Villeroy & Boch?

Spoločnosť Eurowellnes je výhradným predajcom luxusných SPA víriviek Villeroy & Boch pre Slovenskú Republiku. Nech si vyberiete akúkoľvek vírivku Villeroy & Boch, zaistíme ju pre Vás. Sme tiež výhradným servisným centrom víriviek Villeroy & Boch.


Vyberte si vysnenú vírivku Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


Čím sa líšia vírivky Villeroy & Boch?

Menej potrubia vďaka technológii JetPaks

Hlavným rysom, ktorým sa vyznačujú vírivky Villeroy & Boch, je veľmi malé množstvo vedenia potrubia. Tým dochádza k veľmi malému úniku vody a vzduchu. Vírivky majú konštrukciu a technológiu JetPaks, ktorá nevyžaduje žiadne dlhé vedenie trubiek, nieje nutné vetvenie a dieliacie ventily. To znižuje trenie vo vnútri trubiek a vďaka tomu výkonnejšie trysky pracujúce aj pri plnom výkone súčasne. Keďže sú tieto trubky vedené prevážne teplou vodou v kúpeli, dochádza k minimálnym tepelným strátam a tým aj k úspornejšiemu chodu víriviek Villeroy & Boch.

Technológia JetPaks je technológiou vymeniteľných panelov s tryskami. V jednom paneli si ľubovolne zvolíte typ masáže, panely môžete jednoducho meniť a dokupovať ďalšie. Tým sa rozširuje možnosť masáží vo Vašej vírivke a hlavne takto riešená vírivka má oveľa menšiu spotrebu a poruchovosť.

Design Villeroy & Boch

Vírivky majú veľmi luxusný vzhľad a funkčný design. Upútajú nielen svojou funkciou, ale tiež pohľadom a budú okrasou každej záhrady alebo terasy.

Ľahká a pevná konštrukcia.

Vírivky  Villeroy & Boch sú vyrobené z kvalitného laminátu a majú veľmi špecificky rozmiestnené nosné prvky. Trubky sú vedené teplou kúpeľou, takže dochádza k minimálnym tepelným strátam.

Najúspornejšie vírivky Villeroy & Boch

Vírivky spoločnosti Villeroy & Boch sa radia podľa veľa testov medzi najúspornejšie vírivky na svete. Ich prevádzka stojí veľmi malé náklady, behom rokov využívania našich víriviek zistíte, ako veľa ste pri jej obstaraní  ušetrili. Je to všetko vďaka technológiam, ktoré minimalizujú tepelné straty a tým znižujú náklady na ďalší ohrev.


Máte otázku k vírivkám Villeroy & Boch
kontaktujte nás | +420 774 064 741




SERVIS | OBCHOD

+420 777 064 741

Kontaktovať