Teuco

Vírivky TEUCO, firma ktorá sa zaoberá výrobou víriviek, wellness komponentov a zariadením pre kúpeľne. Jedná sa o talianskú spoločnosť, ktorá vznikla v roku 1972. Firma do svojich výrobkov vkláda neobvyklú kreativitu, je otvorená novým nápadom a vírivky, ktoré  vyrábajú majú dokonalý design. Materiály, z ktorých sú vírivky Teuco vyrobené sú veľmi kvalitné, či už sa jedná o akrylát na škrupine alebo samotné masážne trysky a ostatné.

Teuco vyrába vírivky pre súkromné účely aj pre komerčné využitie. Komerčné vírivky dodávala firma napríklad pre kúpeľné komplexy, wellness centrá, vírivky Teuco nájdeme na veľkých zaoceánskych lodiach a inde. Vírivky sú vo veľkých množstvách okrúhlych víriviek, ale aj v netradičnom tvare osemúholníku. Vírivky majú tiež trysky, ktoré sú umiestnené po celom obvode vírivky a tak zaisťujú vytvorenie vodného víru.

Spoločnosť Teuco bohužiaľ zatvára svoje továrne a tak ich vírivky nebude možné zohnať. Pokiaľ Vás zaujala ponuka spoločnosti Teuco, ponúkame Vám adekvátnu alternativu, ktorou je výrobca víriviek Villeroy & Boch. Nahradí vírivky Villeroy & Boch vírivky Teuco?

Villeroy & Boch náhrada za vírivky TEUCO?

Vírivky od nemeckej firmy Villeroy & Boch sú vhodné do interiéru aj exteriéru, na záhrady alebo terasy. V ponuke máme viac než 20 typov vírivých vaní, takže si vyberie naozaj každý. Vírivky majú niekoľko výhod, ktoré nenájdete u žiadneho konkurenčného výrobcu.


Vyberte si vysnenú vírivku Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


Menej potrubia, nižšia spotreba

Jednou z výhod je napríklad veľmi malé množstvo potrubia, ktoré je vo vírivke umiestnené. Vírivky Villeroy & Boch majú až o 90 % menej potrubia než vírivky ostatných výrobcov. To znižuje jednak únik vody a vzduchu na minimum a tiež je tým zaistený väčší výkon trysiek a menšie tepelné straty. Vďaka tomu sú potom aj nižšie náklady na ohrievanie vody vo vírivke a vírivky sa vyznačujú veľmi nízkou spotrebou energie. To oceníte, pretože môžete využívať vírivku každý deň a pritom nebudete mať vysoké náklady na jej prevádzku.

Jet Paks systém

Ďalším unikátom víriviek Villeroy & Boch je systém JetPaks. Jedná sa o systém špeciálnych panelov nazývaných JetPaks, ktoré sú vymeniteľné, jednoducho sa do vírivky nasadia a môžete si užívať masáže. Panely si môžete ľubovoľne dokupovať, takže tým si zvyšujete možnosti masáží vo Vašej vírivej vani.

Akrylát víriviek

Vírivky Villeroy & Boch sú vyrobené z vysoko kvalitného amerického akrylátu. Škrupiny víriviek  Villeroy & Boch  z materiálu Lucite Microban, ktorý vďaka  3 vrstevnému zloženiu zaisťuje dlhú životnosť, veľkú pevnosť, stabilitu a hygienickú čistotu. Akrylát sa časom nijak nelúpe, netvoria sa v ňom bublinky, je stále ako nový.


Máte otázku na vírivky Villeroy & Boch,
kontaktujte nás | +420 774 064 741




SERVIS | OBCHOD

+420 777 064 741

Kontaktovať