Typy a druhy víriviek

Premýšľate nad tým, že by ste si zaobstarali vírivku, ale neviete, kam ju umiestniť, kde by pre ňu bolo najvhodnejšie miesto?

Vírivka pre vás bude miesto, kde si budete môcť odpočinúť po náročnom dni, miesto, kde budete relaxovať alebo si užívať príjemne strávené chvíle s Vašimi blízkými.

Vonkajšia vírivka

Vonkajšie vírivky majú veľa výhod. Jednou z nich je to, že ste neustále na čerstvom vzduchu a vďaka izolácii a ohrevu vody vo vírivke si môžete relax užívať kdekoľvek behom celého roku. Teplá vírivá masáž v mrazivej zime má svoje kúzlo.

Pokiaľ si chcete nechať dať vírivku von, máte hneď niekoľko možností. Vonkajšie vírivky môžu byť zapustené do zeme, postavené na terase, zapustené do dlažby terasy alebo len čiste voľne postavené na záhrade.

Záleží len na Vás a na možnostiach, ktoré máte.


Vyberte si vonkajšiu vírivku Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


Voľne stojacia vírivka

Vonkajšie vírivky môžu byť teda rovno postavené voľne na záhrade. Výhodou voľne umiestnenej vírivky je to, že môžeme meniť jej miesto, pokiaľ sa rozhodneme, že ju chceme premiestniť.


Vonkajšia vírivka Villeroy & Boch môže byť aj voľne stojacia

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


Zabudovaná vírivka

Ďalšou z možností je zabudovanie vírivky do presného rozmeru v zemi. Ten je väčšinou cca o 1,5 cm väčší než je rozmer vírivky a okolo vírivky sa vykoná zakrytie napríklad terasovými prvkami alebo dlažbou. Takto inštalovaná vírivka bude dokonalo splývať s terasou a bude vytvárať luxusný dojem. Pokiaľ je vírivka takto zabudovaná, necháva sa v zakrytí miesto, ktoré slúží ako technické servisné miesto, kde sú umiestnené všetky technológie vírivky a v prípade servisu alebo jej opravy sa nemusí demontovať celá vírivka. Výhoda zabudovanej vírivky je jej lepšia stabilita a tiež lepší prístup, je umiestnená nižšie a preto sa do nej ľahko vstupuje.

V našej ponuke víriviek nájdete veľké množstvo typov a druhov a podľa Vášho priania zaistíme umiestnenie vámi vybranej vírivej vane, ako si budete priať. Ponúkame kompletnú realizáciu stavby a úpravy priestorov okolo Vašej vírivky.


Vírivky Villeroy & Boch môžu byť aj zabudované

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch




SERVIS | OBCHOD

+420 777 064 741

Kontaktovať